توضیحات سخنگوی دولت درباره تقدیم لایحه الحاق دولت ایران به سازمان شانگهای به مجلس-راهبرد معاصر
جزئیات و زمان برگزاری مراسم اربعین شهید جمهور و همراهانش قالیباف بعد از مناظره: مشارکت اقتدار ملی ما است جلیلی: نباید روستا را به یک جایی که فقیر و محروم است نگاه کنید پزشکیان: می‌خواهم اخلاق سیاسی را سرلوحه کار خود قرار دهم زاکانی : همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را انجام می‌دهیم مشارکت حداکثری در انتخابات ضامن امنیت و استقلال کشور است قالیباف: باید دقت کنیم که در نقشۀ دشمن حرکت نکنیم آخرین مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری میراحمدی: وزارت کشور برای برگزاری انتخابات آمادگی کامل دارد رهبر انقلاب: مهمترین اثر مشارکت بالا که به آن اصرار داریم سرافرازی جمهوری اسلامی است بررسی شاخص‌های رئیس جمهور تراز در بیانیه گام دوم انقلاب سرلشکر باقری طرح ملی مقابله با ناقلین مهاجم زیستی را ابلاغ کرد زاکانی: حق مردم از خان‌ها و خانچه‌ها باید گرفته شود تبلیغات انتخابات ساعت ۸ صبح پنج‌شنبه به اتمام می‌رسد پورمحمدی: من موافق رییس جمهور نظامی هستم

توضیحات سخنگوی دولت درباره تقدیم لایحه الحاق دولت ایران به سازمان شانگهای به مجلس

سخنگوی دولت تاکید کرد: لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به سازمان همکاری شانگهای پس از تصویب در دولت، جهت طی تشریفات قانونی تقدیم مجلس شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 14
کد خبر: ۱۵۰۶۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، علی بهادری‌جهرمی صبح امروز چهارشنبه 23 شهریور در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: «لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به سازمان همکاری شانگهای پس از تصویب در دولت، جهت طی تشریفات قانونی تقدیم مجلس شد. با توسعه متوازن سیاست خارجی در دولت سیزدهم برای تامین منافع ملی، عضویت ایران در سازمان شانگهای، بزرگترین بازار منطقه‌ای جهان، با جدیت در‌حال پیگیری است».

 

 سازمان همکاری شانگهای در سال ۱۹۹۶ توسط رهبران چین، روسیه، قزاقستان، قرقیزستان و تاجیکستان با هدف برقرار کردن موازنه در برابر نفوذ آمریکا و ناتو در منطقه، پایه‌گذاری شد. این سازمان در ابتدا با عنوان «شانگ‌های ۵» نامگذاری شد؛ اما مدتی بعد و پس از پیوستن ازبکستان در سال 2001 به این سازمان، رسماً به نام «سازمان همکاری شانگهای» تغییر نام داد.

 

کشورهای چین و روسیه نقش اصلی و تعیین‌کننده‌ای در سازمان شانگ‌های دارند. این سازمان در سال 2015 با عضویت هندوستان و پاکستان موافقت کرد.

 

جمهوری اسلامی ایران نیز در سپتامبر ۲۰۲۱ و در پایان اجلاس بیست‌ویکم که در دوشنبه، پایتخت تاجیکستان برگزار شد، با رأی تمام اعضا رسماً به عضویت اصلی این سازمان درآمد./ فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده